Polaris Slingshot Forum banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
263 Posts
Discussion Starter #1
Just got our Miami Blue SS-R yesterday with Auto drive. So far really enjoying the auto. It joins our 2018 SLR LE. The wife is loving driving the auto and I quite enjoy it to.

Any 2020 owners here? We are having lots of issues with the new ride command. It basically doesn’t work. At all.

As soon as we plug our phone in the screen freezes. None of the SS app screens will load up and pairing with Bluetooth is all but impossible with either of our iPhones. Just a few min ago I got Bluetooth to stream but the screen said connect to a device and shows nothing connected but music was coming out of the speakers.

The USB worked for about an hour now it quit all together. It charges but says connect usb on the screen and nothing happens. Anytime we would plug in the atereo just locks up and is essentially useless.

it’s so bad I have to think our unit is just broken. There is no way something that blatantly busted is that way across all units.

it’s a real bummer all my other stereos worked great! This one is awful.

the rest of it is fantastic. It rides and drives light years better then previous gens, and I’ve owned all of them. The steering is a treat, auto is interesting lol. They have room for improvement but if you don’t want a stick it’s good for that. It is fun to drive. Motor pulls good and revs high. Handling is excellent. the lights up front look wicked at night!

already ordered parts lol. Wing, windshield, mats, etc.
 

·
Registered
Joined
·
113 Posts
Just got our Miami Blue SS-R yesterday with Auto drive. So far really enjoying the auto. It joins our 2018 SLR LE. The wife is loving driving the auto and I quite enjoy it to.

Any 2020 owners here? We are having lots of issues with the new ride command. It basically doesn’t work. At all.

As soon as we plug our phone in the screen freezes. None of the SS app screens will load up and pairing with Bluetooth is all but impossible with either of our iPhones. Just a few min ago I got Bluetooth to stream but the screen said connect to a device and shows nothing connected but music was coming out of the speakers.

The USB worked for about an hour now it quit all together. It charges but says connect usb on the screen and nothing happens. Anytime we would plug in the atereo just locks up and is essentially useless.

it’s so bad I have to think our unit is just broken. There is no way something that blatantly busted is that way across all units.

it’s a real bummer all my other stereos worked great! This one is awful.

the rest of it is fantastic. It rides and drives light years better then previous gens, and I’ve owned all of them. The steering is a treat, auto is interesting lol. They have room for improvement but if you don’t want a stick it’s good for that. It is fun to drive. Motor pulls good and revs high. Handling is excellent. the lights up front look wicked at night!

already ordered parts lol. Wing, windshield, mats, etc.
Congrats on the new ride. We have a 2015 SL and are adding 2019 SL Icon As soon as the rear fender arrives.
 
1 - 2 of 2 Posts
Top