stereo will not turn on.

Discussion in 'Polaris Slingshot Electronics' started by surveyor1, Jan 29, 2017.

  1. surveyor1

    surveyor1 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2017
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Does anyone know what powers the radio/info head is it the unit mounted directly in front of the radio in the tunnel. My radio lights up, back up camera operates ,but I can not turn on the radio Any ideas. Thanks
     
    • Like Like x 1
  2. LargeCar

    LargeCar Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2016
    Messages:
    703
    Thanks Received:
    444
    Trophy Points:
    218
    Location:
    Bridge Creek OK
    Just shooting ducks here. Lighting up and backup camera are independent of the radio actually being on. First thing to try would be hitting the volume up button a few times to see if it comes on and volume goes up, make sure mute is not activated, make sure mode is set to radio and not something else.

    If none of these work it is past me.

    LC
     
    • Agree Agree x 1
  3. George James

    George James Active Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    99
    Thanks Received:
    27
    Trophy Points:
    33
    Location:
    roberson
    2 cents....fuse?
     
    • Like Like x 1
  4. LargeCar

    LargeCar Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2016
    Messages:
    703
    Thanks Received:
    444
    Trophy Points:
    218
    Location:
    Bridge Creek OK
    Can't be fuse. Backup camera works so unit has power.


    LC
     
  5. surveyor1

    surveyor1 New Member

    Joined:
    Jan 26, 2017
    Messages:
    2
    Thanks Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Thanks guys I found answer it was in another area, the module in front of the radio is the control unit I believe that is were my problem is.
     
    • Like Like x 1

Share This Page